Privacy Beleid

Forum en Gastenboek

De gegevens die u als gebruiker achter laat in het gastenboek en/of forum van deze web site zijn voor eigen verantwoording en voor iedereen met een internetverbinding zichtbaar. Het is niet mogelijk om berichten te plaatsen zonder dat u een naam in het bericht achter laat. Deze gegevens zullen dan ook altijd zichtbaar zijn. Tevens worden uw IP-adres en tijdsstip van plaatsing altijd geregistreerd en zijn deze zichtbaar voor BVBA ANCA en gebruikers van het gastenboek of forum, waarin u het bericht heeft geplaatst. Indien bepaalde gegevens vertrouwelijk dienen te blijven, adviseert de ANCA-Kliniek deze niet via het gastenboek en/of forum onze web site aan te bieden.
Voor het gebruik van het forum onze web site wordt u gevraagd zich te registreren. Bij de registratie wordt een aantal persoonlijke gegevens gevraagd.

Directe correspondentie

Voor persoonlijke vragen aan de ANCA-Kliniek kunt u het beste gebruik maken van het Antwoord Formulier, of via directe email naar een van de contact email adressen. Deze vorm van communicatie is niet publiekelijk toegankelijk.

Privacy

De ANCA-Kliniek betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid in de omgang met uw persoonlijke gegevens. De ANCA-Kliniek verzamelt en verspreidt geen persoonlijke gegevens van een gebruiker zonder zijn/haar uitdrukkelijke toestemming.